top of page
GRAFISK FORMGIVNING & FÖRETAGSPROFILERING

Logotyper, grafiska manualer, hemsidor, broschyrer, sociala medier, annonser, förpackningar, skyltning, mässmontrar, företagspresentationer, bildekorer, visitkort, profilkläder m.m. 

Grafisk formgivning med fokus på företagsprofilering innefattar många olika områden. Behöver du hjälp med något?

1 hr | SEK 850 exkl. moms
Grafisk Formgivning

Egna filmer och foton är något som idag är väldigt enkelt och effektivt att producera. Med lite extra tanke och efterarbete kan man skapa en grafisk profil som på riktigt sticker ut - långt ifrån inköpta stock images eller grådassiga foton med mobilkameran. Fjellström / Westin har arbetat med bildredigering i över 10 år.

1 hr | SEK 850 exkl. moms
Foto och bildredigering

Konstigt va? Grafisk formgivning och träning. Mina två största passioner kombinerat. Sedan 2017 är jag CrossFit Level 1 Trainer och sedan 2019 också Eleiko Strength Coach Level 1. Jag är Instruktör och Fystränare för IFK Nyköpings Handbollsherrar. Min träning inriktar sig på olympiska lyft och CrossFit. Sugen på att lära dig? 

Kontakta mig för pris.
Träning

Kataloger, foldrar, visitkort, flyers, tidningar, böcker, etiketter, dekaler, förpackningar - ja allt som trycks i ett offset-tryckeri helt enkelt. Jag har bra samarbeten med noga utvalda leverantörer.

Trycksaker är en djungel. Jag råkar tycka att så'nt är väldigt kul och ombesörjer med stor glädje beställning och produktion.

Trycksaker

Mässväggar, rollups, beachflaggor, vepor, banderoller, bildekor, fotoväggar m.m. 

Sedan 2006 har jag jobbat med trycksaker och expo-material och. mässmontrar. Jag är petig och samarbetar bara med leverantörer som jag vet levererar kvalitet i
rätt tid.

Expo

Sedan 2006 har jag designat och tagit fram original till väldigt många olika saker. Allt ifrån rekvisita till filmer till produktspecifikationer för sportbilar på motormässan i Genève. Jag har tagit fram design till produkter inom de allra flesta branscher. På min portfoliosida hittar du nu ett urval av de senare saker jag gjort och jag försöker att  successivt fylla på med gamla och nya jobb

Portfolio
bottom of page